Affärsinriktad Regionchef

 

ALFA Skogsservice AB är ett ungt, modernt och snabbväxande företag med kvalitet som ledord! Vi utför service inom skogsvård, framförallt plantering, röjning och manuellt trädfällning. ALFA Skogsservice är ett av de största skogsvårdsföretagen i Sverige med ca 130 anställda. Vi har haft rejäl tillväxt sedan starten 2011, 2016 fick vi utmärkelsen Gasellföretag av Dagens Industri och föra året utmärkelsen Årets Företagare i Ragunda kommun. Våra tre ledord är kvalitet, effektivitet och ansvar. Vår vision är att vara den bästa arbetsgivaren i skogsbranschen. Läs mer på: www.alfaskogsservice.se

 

Vi söker en engagerad och affärsinriktad Regionchef som kommer driva och utveckla vår verksamhet i Region Norr som sträcker sig från Ljusdal och Sveg i syd till Lycksele och Storuman i norr. Region Norr har sitt huvudkontor i Hammarstrand och lokala kontor i Östavall och Åsele, omsätter ca 35 miljoner kronor och sysselsätter ca 80 anställda. Du kommer att få en nyckelroll i ett spännande och prisbelönt tillväxtföretag, där jobbar nära och rapporterar direkt till företagets VD.

Vill du vara med att utveckla och förändra skogsvårdsbranschen? Då är detta jobbet för dig!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Du ansvarar för att driva och utveckla företagets organisation i hela Region Norr, arbeta strategiskt med företagets affärsplan.
  • Du har budget- och resultatansvar och rapporterar direkt till företagets VD
  • Fördela projekt till dina projektledare och följa upp. Stötta projektledare i deras vardagliga arbete.
  • Du har personalansvar för dina projektledare. Rekrytering och anställning är en del av vardagen, detta innebär att du samarbetar nära med vår HR avdelning.
  • Du har kundkontakt och arbetar aktivt med att bibehålla goda affärsrelationer och skapa nya.

 

Kompetenskrav

Vi tror du har ett modernt ledarskap, erfarenhet att coacha anställda och leda de genom olika situationer. Du har ett stort intresse av affärer och gör helst en win-win affär med dina kunder. Du är en serviceinriktad affärsman som gör sitt yttersta för att göra kunder nöjda, skapa och behålla långsiktiga affärsrelationer.

  • Du har relevant utbildning och gärna några års erfarenhet av projektledning.
  • Erfarenhet inom skogsbranschen och kunskap från kvalitetscertifiering ISO 9001 är meriterande.
  • Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Tjänsten är på heltid, placeringsort Timrå. Resor inom Region Norr och till företagets huvudkontor i Jönköping är en del av din vardag.

 

 

Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. Ansök senast 2018-02-11 på Kornbodens hemsida www.kornboden.se. För Alfa Skogsservice är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas, vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Urvalsprocessen sker löpande och vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01.