Arbetare- Skogsröjning Åsele

 

Vi söker just nu två erfarna arbetslag till området kring Åsele med start omgående.

 

Arbetsuppgifter:

I arbetet ingår olika typer av skogsröjning med röjsåg. Du jobbar tätt tillsammans med andra röjare i ett arbetslag. Du genomför daglig kvalitetsuppföljning och rapporterar till projektledare. Som medarbetare hos ALFA Skogsservice är du ansiktet utåt mot våra kunder, därför är det viktigt att du är professionell och tar väl hand om arbetsutrustning och kläder.

Vi söker i förstahand kompletta arbetslag 4-5personer/lag som har jobbat ihop tidigare.

 

Krav:

Körkort B. Svenska eller engelska för att kunna kommunicera med arbetare inom arbetslaget och med projektledare. Du har tidigare erfarenheter inom skogsvård eller röjning av ledningsgator. Du har en god fysik då arbetet är fysiskt krävande. Som person är du positiv, driven och är en god arbetskamrat. Vi ser gärna att du är motiverad, självgående och tar ansvar.

 

Meriterande:

Röjsågskörkort RA+RB, motorsågskörkort, SYN-utbildning, HLR eller Första hjälpen utbildning.

 

Vi erbjuder:  

Säsongsanställning under barmarksperioden (omgående till oktober/november).

Motiverande ackordslön med garantilön i grunden.

Schysta villkor enligt skogsavtalet.

Semesterersättning och arbetstidskonto.

Friskvårdsbidrag.

Personalaktiviteter under säsongen för ökad gemenskap och trivsel.

Arbete i ett modernt och spännande företag med möjlighet att utvecklas. Har du ledaregenskaper och vill ta mer ansvar finns möjlighet att ta nästa steg som t.ex. lagbas, arbetsledare osv.

 

Ansökan: Har du frågor kring arbetet kontakta Jiri Stanek 073-098 28 10

Maila din ansökan till: jiri@alfaskogsservice.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

ALFA Skogsservice AB är ett av de största företagen i Sverige inom skogsröjning. Just nu befinner vi oss i en spännande tillväxtfas och söker fler medarbetare. Vi söker dig som vill utvecklas och växa med oss som företag. Vi jobbar med mångfald och är en arbetsplats med människor med olika bakgrund. Glädje är en del av vår vardag och vi vill ha kul på jobbet. Vår vision är att vara den bästa arbetsgivaren i skogsbranschen.