ALFA Skogsservice söker engagerad och driven HR-generalist

 

Är du intresserad av att jobba i ett spännande och prisbelönt tillväxtföretag, där du får arbeta nära företagets VD och ha en nyckelroll?

Just nu söker vi en engagerad och driven HR-generalist som gillar administration.

Tjänsten är på heltid, placeringsort vårt huvudkontor på Hedenstrop i Jönköping. I tjänsten ingår någon resa per år till våra lokalkontor i Norrland.

Vi jobbar med mångfald och är en arbetsplats med människor med olika bakgrund och nationalitet. Glädje är en del av vår vardag och vi vill ha kul på jobbet.

 

Arbetsuppgifter:

  • HR-administration
  • Lön
  • Vara behjälplig och besvara personalrelaterade frågor från chefer och anställda
  • Arbetsrätt/tolkning av kollektivavtal och andra avtal
  • Kontakt med myndigheter
  • Stötta och bistå vid rekryteringar
  • Arbetsmiljöfrågor
  • Driva utvecklingsprojekt inom HR
  • Delta i fackliga förhandlingar

 

Erfarenheter:

Du bör ha lämplig utbildning eller erfarenhet inom HR-området och ett par års erfarenhet av HR-administration. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper då rollen som HR-generalist ställer stora krav på att ha väl utvecklad administrativ förmåga, se möjligheter, vara en kunskapsresurs i verksamheten och ha mycket god social kompetens. Du är en mycket van användare av Office-paketet. Har du erfarenhet av Visma lön är det meriterande.

 

Vem är du?

För att trivas och lyckas hos oss är det viktigt att du är driven och självständig samtidigt som du har hög social kompetens och enkelt kan anpassa dig. Du måste ha en mycket god förmåga att kommunicera, både på svenska och engelska då vi är ett multikulturellt företag.

Du har ett coachande förhållningssätt mot kollegor och anställda och är bra på att bygga förtroendefulla relationer. Vi gillar att du är en positiv person med stor portion humor.

Tyngdpunkten kommer att ligga på HR-administrativa arbetsuppgifter och den dagliga verksamheten snarare än strategiska frågor och djupa specialistområden. Det är därför viktigt att du verkligen uppskattar att arbeta med den typen av uppgifter.

Låter det som att tjänsten är skräddarsydd just för dig? Kontakta oss vi är nyfikna på dig.

 

Villkor:

Tjänsten på heltid 100%, 6 mån provanställning och stationering i Jönköping på Hedenstorp. Start omgående och fast lön.

Har du frågor gällande tjänsten kontakta Louise Bringfelt  072-542 36 26

Maila din ansökan till: [email protected]

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så skicka din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag 2019-12-08

Välkommen med din ansökan!

 

Alfa Skogsservice AB är ett ungt, modernt och snabbväxande företag med kvalitet som ledord! Vi utför service inom skogsvård, framförallt plantering, röjning och manuell trädfällning. ALFA Skogsservice är ett av de största skogsvårdsföretagen i Sverige med ca 150 anställda. Vi har haft rejäl tillväxt sedan starten 2011, 2016 fick vi utmärkelsen Gasellföretag av Dagens Industri och 2019 utmärkelsen Silviculture Award för det bästa skogsvårdsföretaget i Sverige. Våra tre ledord är kvalitet, effektivitet och ansvar. Vår vision är att vara den bästa arbetsgivaren i skogsbranschen. Läs mer på: www.alfaskogsservice.se