ALFA Skogsservice söker engagerad och driven personaladministratör med HR-inriktning

 

Är du intresserad av att jobba i ett spännande och prisbelönt tillväxtföretag, där du får arbeta nära företagets VD och ha en viktig roll i organisationen?

Just nu söker vi en engagerad och driven personaladministratör med intresse för HR-frågor.

Tjänsten är på 60% med flexibla arbetstider. Placeringsort är vårt huvudkontor på Hedenstorp i Jönköping. I tjänsten ingår någon resa per år till våra lokalkontor i Norrland.

Vi är en arbetsplats med människor med olika bakgrund, nationalitet och språk. Glädje är en del av vår vardag och vi vill ha kul på jobbet.

 

Arbetsuppgifter:

  • Personaladministration
  • Lön
  • Kontakt med myndigheter (främst Skatteverket och Försäkringskassan)
  • Stötta och bistå vid rekryteringar
  • Arbetsmiljöfrågor
  • Vara behjälplig och besvara personalrelaterade frågor från chefer och anställda
  • Arbetsrätt/tolkning av kollektivavtal
  • Driva utvecklingsprojekt inom HR
  • Delta i fackliga förhandlingar vid behov

 

Erfarenheter:

Du bör ha lämplig utbildning och/eller erfarenhet inom personaladministration och gärna erfarenhet av övriga personalfrågor enligt ovan. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Rollen ställer stora krav på väl utvecklad administrativ förmåga. Du ska vara en kunskapsresurs i verksamheten och ha mycket god social kompetens. Du är en mycket van användare av Office-paketet. Har du erfarenhet av Visma lön är det meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

 

Vem är du?

För att trivas och lyckas hos oss är det viktigt att du är driven och självständig samtidigt som du har hög social kompetens och enkelt kan anpassa dig. Du måste ha en mycket god förmåga att kommunicera, både på svenska och engelska då vi är ett multikulturellt företag.

Du har ett coachande förhållningssätt mot kollegor och anställda och är bra på att bygga förtroendefulla relationer. Vi gillar att du är en positiv person med stor portion humor.

Tyngdpunkten kommer att ligga på personaladministrativa arbetsuppgifter och den dagliga verksamheten snarare än strategiska frågor och djupa specialistområden. Det är därför viktigt att du verkligen uppskattar att arbeta med den typen av uppgifter.

Låter det som att tjänsten är skräddarsydd just för dig? Kontakta oss, vi är nyfikna på dig.

 

Villkor:

Tjänstgöringsgrad är 60%, 6 mån provanställning och stationering i Jönköping på Hedenstorp. Tillträde och lön efter överenskommelse.

Har du frågor gällande tjänsten kontakta Ivo Krsek: 0730-29 19 59.

Maila din ansökan till: [email protected]

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så skicka din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag 2020-09-27

Välkommen med din ansökan!