Arbetare – Plantering och Skogsröjning

Vill du vara med i vårt team? Vi söker medarbetare till säsong 2019

 

Arbetsuppgifter:

Vi söker både plantörer- och röjare, i arbetet ingår olika typer av skogsröjning med röjsåg. Du jobbar tätt tillsammans med andra plantörer eller röjare i ett arbetslag på 4-6 personer. Du genomför daglig kvalitetsuppföljning och rapporterar till projektledare. Som medarbetare hos ALFA Skogsservice är du ansiktet utåt mot våra kunder, därför är det viktigt att du är professionell och tar väl hand om arbetsutrustning och kläder.

 

Krav:

Du har en god fysik då arbetet är fysiskt krävande. Som person är du positiv, driven och är en god arbetskamrat. Vi ser gärna att du är motiverad, självgående och tar ansvar.

 

Meriterande:

Körkort B. Svenska eller engelska för att kunna kommunicera med arbetare inom arbetslaget och med projektledare. Du har tidigare erfarenheter inom skogsvård eller röjning av ledningsgator.

Röjsågskörkort RA+RB, motorsågskörkort, SYN-utbildning, HLR eller Första hjälpen utbildning.

 

Vi erbjuder:  

Säsongsanställning under barmarksperioden (mars/april till oktober/november), men vi ser gärna ett flerårigt samarbete

Motiverande ackordslön med garantilön i grunden.

Schysta villkor enligt skogsavtalet.

Semesterersättning och arbetstidskonto.

Personalaktiviteter under säsongen för ökad gemenskap och trivsel.

Arbete i ett modernt och spännande företag med möjlighet att utvecklas. Har du ledaregenskaper och vill ta mer ansvar finns möjlighet att ta nästa steg som t.ex. lagbas, arbetsledare osv.

 

Ansökan: 

Fyll i PDF-formulär:

Job applicant questionnaire_SWE

Job applicant questionnaire_ENG

Job applicant questionnaire_CZ

 

och maila din ansökan till:  [email protected]

 

Välkommen med din ansökan!

 

ALFA Skogsservice AB är ett av de största företagen i Sverige inom skogsröjning. Just nu befinner vi oss i en spännande tillväxtfas och söker fler medarbetare. Vi söker dig som vill utvecklas och växa med oss som företag. Vi är en arbetsplats med människor med olika bakgrund. Vi strävar efter mångfald och jämlikhet och ser gärna både manliga och kvinnliga sökande. Glädje är en del av vår vardag och vi vill ha kul på jobbet.

Vår vision är att vara den bästa arbetsgivaren i skogsbranschen