Om oss

 

Hej, låt oss presentera ALFA Skogsservice AB, ett av de största skogsvårdsföretagen i Sverige.

 

Utveckling är den enda vägen framåt

Vi ser utvecklingspotential i det mesta och vi står aldrig stilla. Digitala lösningar, utveckling av människor, hållbarhet, teknisk utveckling, smidig logistik, effektiv produktion med nya och smarta lösningar. Detta är bara några av de viktiga faktorer som definierar oss som företag. Sedan starten 2011 har företaget vuxit i raketfart utan att tappa kontroll och fokus på det vi är bäst på, skogsvården. Som bevis på detta blev företaget tilldelat priset Gasellföretag 2016 av Dagens Industri och företagets ägare fick 2014 utmärkelse Årets Nybyggare i Jämtland.

Vi är inte bättre än vårt sista projekt.

 

Vi tar ansvar!

Schysta villkor gentemot våra anställda och gentemot dig som kund är en självklarhet för oss. Vi bryr oss om dig och din skog. Vi bryr oss om omvärlden och tar ansvar för miljön och samhället. Det är naturligt för oss att engagera oss i olika branschforum och branschorganisationer. Letar du efter en leverantör som vill framåt, har yrkesstolthet och står för sina handlingar så har du hittat rätt.

Vi verkar för att vara en god förebild för andra och att höja skogsbranschens status.

 

Kvalitetstänkande rakt igenom

Kvaliteten på utfört arbete är det viktigaste för oss. Kvalitetsbegreppet betyder att vi är noggranna med detaljer och ser till alla dina önskemål. Alla är olika och det är bra! Självklart levererar vi i tid, följer upp våra resultat och ger dig som kund garanti på utfört arbete.

Vi är din skogs bästa vän.

 

Hela Sverige som arbetsfält

Vår verksamhet är geografiskt uppdelad i två självständiga regioner, Norr och Syd. 

Regionkontoret för Region Norr ligger i Hammarstrand i östra Jämtland, det finns även tre lokala kontor i Östavall, Timrå och Åsele.

Regionkontoret för Region Syd och huvudkontoret för hela företaget ligger i centrala Jönköping.

Just nu befinner oss vi i en spännande fas med etablering av den tredje regionen, Region Mitt. Hjälp oss med att etablera oss i Dalarna, Hälsingland, Gästrikland, Uppland, Västmanland, Närke och Värmland, så hjälper vi dig och din skog. Du kommer att bli riktig nöjd!

 

Utmärkelse

Dagens Industri Gasellföretag 2016

Årets Nybyggare i Jämtland 2014

Tillväxtföretag i Jämtland 2014

 

Den ultimata utmärkelsen egentligen är att våra anställda och våra kunder kommer tillbaka år efter år och vi har kul tillsammans!