Uthyrning av fastigheter

 

Tre fina fastigheter att hyra!

En ligger i södra Sverige och två i södra Norrland. Alla tre fastigheter fungerar utmärkt som boende för arbetare, företag, turister, jägare osv.

I tre fastigheter finns mycket goda möjligheter att förvara arbetsredskap, torka arbetskläder.

 

Hus med tre lägenheter i Östavall, Medelpad, ca 3 mil söder om Ånge

Lägenhet 1 för ca 8 personer: hela entrévåningen, vandrarhemsliknande med separat ingång, stort kök, hall, badrum med dusch och toalett, extra toalett, allrum med utgång till veranda, sovrum 1 med två enkelsängar, sovrum 2 med en enkelsäng, sovrum 3 med två enkelsängar, sovrum 4 med en dubbelsäng.

Lägenhet 2 för 4 personer: hall, badrum med dusch och toalett, kök, sovrum 1 med två enkelsängar, sovrum 2 med två enkelsängar och utgång till balkong.

Lägenhet 3 för 4 personer: hall, badrum med dusch och toalett, kök, sovrum 1 med två enkelsängar, sovrum 2 med två enkelsängar och utgång till balkong.

Källarvåning: är gemensam för hela huset, pannrum, duschrum med två duschar, torkrum, omklädningsrum för arbetskläder, tre låsbara förråd.

Garage: finns även möjlighet att hyra ett garage på ca 15 kvm och ett förråd på ca 4 kvm.

 

Villa i Kälarne, Jämtland, ca 3 mil söder om Hammarstrand

Villa med plats för 6-8 personer.

Entrévåning: hall, kök, badrum med badkar/dusch och toalett, allrum med TV, matbord och utgång till altan/trädgård, sovrum 1 med två enkelsängar, sovrum 2 med en enkelsäng.

Övervåning: sovrum 3 med 2 sängar, sovrum 4 med två sängar, klädkammare, badrum med toalett.

Källare: pannrum, våtrum med extra dusch och tvättmaskin, omklädningsrum för arbetskläder med möjlighet att torka kläder.

 

Villa i Hok, Småland, ca 3 mil söder om Jönköping

Villa med plats för 6-8 perosner.

Entrévåning: hall, kök, badrum med dusch och toalett, allrum med TV, matbord och utgång till altan/trädgård, sovrum 1 med en enkelsäng och en våningsäng, sovrum 2 med en enkelsäng och en våningsäng.

Källare: pannrum, omklädningsrum för arbetskläder med möjlighet att torka kläder, dusch, toalett, sovrum 3 med en enkelsäng, sovrum 4 med en enkelsäng och en våningsäng.